Over Creissan

Creissan is een heel vriendelijk, Frans dorpje met ruim 1100 inwoners, 15 km ten westen van Beziers, 25 km van de brede mediteraanse stranden en in een half uur rijdt u naar Narbonne.

In het dorpscentrum vind u een warme bakker, een kruidenier, restaurant en de plaatselijke wijnboer die iedere woensdag en zaterdag geopend is.

Op dinsdagochtend is er een kleine markt, voor een uitgebreidere markt kunt u op vrijdagochtend naar Puisserguier op 1 km en zondagochtend naar St Chinian op 7 km van Creissan.

Eveneens aanwezig: Postkantoor, tabac en cafe.

Grotere winkels vind u in de omligende dorpen, op zo´n 10 km van Creissan.

Creissan heeft een schitterend buiten gebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen, ook volgens de uitgestippelde routes.

Iedere zomer worden er door de plaatselijke verenigingen meerdere gemeenschappelijke maaltijden georganiseerd begleid door muziek en de mogelijkheid om te dansen.

In het dorp is een zeer goede manege waar u per uur paard kunt rijden. Meet weten over de omgeving? Bezoek  www.creissan.com.

 • Mountainbiken vanaf het park

  Mountainbiken vanaf het park

  Ook voor de fanatieke hardlopers en mountainbikers zijn er veel routes uitgezet waar je flink te keer kunt gaan. 

  Lees meer
 • Bekijk onze appartementen

  Bekijk onze appartementen

  Op het park zijn verder 10 Appartementen geheel gemeubileerd en echt van alle gemaken voorzien om u een fijne onbezorgde vakantie te bied...

  Lees meer
Meer nieuws